onsdag den 29. maj 2013

På toget endnu engang..

Vi sidder nu i toget endnu engang, denne gang forlader vi Rabat og drager mod Marrakech, som ligger ca. 4 timer fra hinanden i tog.. Så denne tur er lidt længere end sidst.. Prisen hernede for at køre i tog er væstenlig billigere end at køre med DSB derhjemme.. For 2 personer på 1.klasse har vi givet 370DH som svare til ca. 250 danske kroner.. Det er da billigt!

Vi var igår ude og spise en sidste gang med vores veninde, det var lækkert! Vi fik en masse forskellige retter med fladbrød til, super hyggeligt..  På turen hjem af, fik vi handlet lidt til togturen, og vi fik en lille frugtdesseret med avocado juice henover, den var virkelig lækker!  


Når vi ankommer til Marrekech skal vi finde vores hotel, og derefter vil vi ud og se lidt på byen, inden vi tager hen og spiser aftensmad på et sted, som vores veninde har anbefalet..

I morgen vil vi leje os ind på et hotel, hvor man kan få lov at bruge deres pool og poolområde, så vi kan ligge og tanne os lidt, så man rent faktisk kan se, at vi har været på ferie ;) Vores bikinier trænger også til at blive luftet lidt, det har der jo ikke været meget af hernede..

Billeder fra togturen:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar